Caed'mil, MINUS!

STABEN har spårat runt i de svenska urskogarna, lyssnat på historier från trötta vandrare, och känt vinden vända. Detta har gjort STABEN vis om att MINUS har blivit antagen till ett program hos den tokfina Datateknologsektionen i Linkeboda. Vi förstår att MINUS är rädd och skraj inför att börja plugga. Det är därför MINUS ska få vara med om en utomordentlig Nolle-period. STABEN vet att det är oroliga tider, oavsett om man är MINUS eller inte. Men STABEN ska se till så att MINUS får en rolig och säker Nolle-period. För att skydda sig från troll och oknytt måste MINUS ta del av information. Information som MINUS får av Datateknologsektionens fadderi, STABEN.

För MINUS som inte vill läsa information i mail går det även att hitta detta på MINUS nya favorithemsida, sidan MINUS besöker just nu. STABENs hemsida är dessutom extra tokfin, ju. Jättestylad, faktiskt.

För MINUS kanske det är många dagar kvar till den första dagen i Linkeboda, men det är viktigt att MINUS tänker på följande:

  • MINUS första dag är den 18/8 och MINUS dag börjar med ett upprop med sin klass. För att minus ska hitta rätt så ska MINUS mötas på utanför Wärdshuset i Gamla Linköping. För att MINUS inte ska bli sjuk så ska MINUS befinna sig där enligt schemat på startsidan. MINUS vet kanske inte sin klass än, men det kommer MINUS få veta vecka 33.
  • Efter uppropet kommer MINUS få lunch av sina snälla faddrar. Ta inte med någon matlåda MINUS. Om inte MINUS vill äta lunch två gånger.
  • Första dagen kommer MINUS få gå runt rätt mycket. Därför behöver MINUS inte ta med cykel. En cykel är något som MINUS bör äga dock, speciellt när MINUS vill cykla som student.
  • Om MINUS vill vara med i Nolle-p måste MINUS betala Nolleavgiften på 130 kr. Denna avgift ger MINUS möjlighet att delta på många aktiviteter under Nolle-p, och få tokgratis mat på dem också! STABEN vill att alla MINUS ska delta, ju. MINUS betalar Nolleavgiften första dagen med kort (inga kontanter MINUS)!
  • MINUS ska göra en nollebricka enligt länkat dokument. Denna nollebricka ska MINUS bära runt halsen under hela Nolle-p. Detta är ytterst viktigt, ju.
  • MINUS ska läsa HELA nollehandboken före Nolle-p börjar. Annars riskerar MINUS att missa viktig information. Viktig information är viktig för MINUS att veta.
  • STABEN har sett till att MINUS kommer få tokfina väskor så MINUS inte behöver bära allt i famnen. Dessa kommer delas ut under första dagen.
  • MINUS ska även fylla i nolleenkäten på startsidan. STABEN vet redan allt om MINUS, men enligt lagstiftningen måste MINUS dela med sig av informationen frivilligt, ju.

För att kunna fylla i nolleenkäten måste MINUS besöka startsidan. Här finner MINUS även andra viktiga internetpergament: Nollehandbok, nollepryl och information om LinTek.

Förbered er på ett mystiskt och hemligt Nolle-p MINUS. STABEN ser er. Va fáill, MINUS, En'ca minne

GENERALEN